Terug

  • Gegarandeerd de laagste prijs!
  • Gratis verzending vanaf 99,-
  • Voor 23:59 besteld? Volgende dag bezorgd!

Papieren handdoek dispenser

Papieren handdoek dispenser in verschillende soorten en formaten. Zorg voor meer hygiëne voor klanten, gasten en werknemers met een papieren handdoek dispenser. 

Filters

Papieren handdoek dispenser 

Met een papieren handdoek dispenser zorg je voor meer hygiëne in jouw zaak. Handen drogen met papieren handdoekjes is de meest hygiënische manier. 

Na het handen wassen pak je gemakkelijk een paar papieren handdoekjes uit de dispenser. Hiermee droog je je handen. Na het gebruik gooi je de papieren handdoekjes met gemak in de afvalbak.

Papieren handdoekjes zijn de meest hygiënische manier om je handen te drogen. 

In tegenstelling tot je handen drogen met bijvoorbeeld een handdroger. Met een handdroger blaas je bacteriën rechtstreeks de lucht in. Waardoor de hele ruimte als het ware wordt verspreid met bacteriën. Hierdoor worden ziektes, virussen en bacteriën verspreidt. 

Een handdoek van textiel wordt ook afgeraden. Deze zitten ook vol bacteriën Je wilt natuurlijk niet dat je werknemers, gasten of klanten ziek worden. Kies daarom voor een papieren handdoek dispenser. 

Voordelen van een handdoekdispenser

Het gebruik van een papieren handdoek dispenser brengt vele voordelen met zich mee ten opzichte van andere handdroog methodes.  

✓  Hygiënisch

✓  Duurzaam 

✓  Makkelijk in gebruik

Hygiëne 

Een handdoekdispenser is de meest hygiënische manier om je handen te wassen. Na gebruik gooi je de papiertjes in de afvalbak. Waardoor bacteriën geen kans krijgen om zich te verspreiden.

Duurzaam

De handdoekdispensers zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic. Hiermee draag je een steentje bij aan een beter milieu. Doordat de doekjes van papier zijn gemaakt. Is dit een extra duurzame manier voor het wassen van je handen.

Makkelijk in gebruik

Het gebruik van een papieren handdoek dispenser is gemakkelijk! Je trekt zonder problemen een paar papieren doekjes uit het apparaat. 

Let er wel op dat je het juiste papier voor de dispenser gebruikt. Zo zijn er verschillende soorten papieren handdoekjes voor verschillende dispensers.

Verschillende soorten handdoekdispensers 

Handdoekdispensers zijn er in verschillende soorten. Bij VerpakkingenXL heb je de keuze uit: 

  • Z-vouw 
  • C-vouw
  • Multifold

Z-vouw handdoekdispenser

Dit is de meest gebruikte soort handdoekdispenser. Deze wordt gebruikt voor Z-vouw handdoekjes. Deze handdoekjes worden Z-vouw genoemd omdat deze de vorm hebben van een zigzag. Het principe is als volgt:

Wanneer je een handdoekje pakt, komt de volgende alweer tevoorschijn. Zo kan degene die daarna zijn handen afdroogt gelijk het volgende doekje pakken. Dit brengt veel gemak met zich mee. Omdat diegene nu niet zijn hand in de dispenser hoeft te steken om een nieuwe handdoek te pakken. 

C-vouw handdoekdispenser 

Voor een C-vouw handdoekdispenser kun je C-vouw handdoekjes - en multifold handdoekjes gebruiken. C-vouw handdoekjes zijn in elkaar gevouwen en langer dan Z-vouw handdoekjes. Doordat deze handdoekjes langer zijn. Heb je minder papier nodig om je handen te drogen. 

In tegenstelling tot de Z-vouw doekjes komen er wel meerdere handdoekjes per keer uit. Dit kan leiden tot papierverspilling.

Multifold handdoekdispenser 

De multifold handdoeken zijn smal vergeleken de andere handdoekjes. Hierdoor heeft de multifold dispenser een compact design. Dit maakt het makkelijk om te installeren en is het de beste keuze voor kleinere sanitaire ruimten.

Papieren handdoek dispenser kopen? 

Bij VerpakkingenXL hebben wij een breed aanbod in papieren handdoek dispensers. Wil je graag advies over welke dispenser past bij jouw situatie? Neem dan gerust contact met ons op. Dan kijken wij welk soort dispenser past bij jouw sanitaire ruimtes. 

Wij kunnen papieren handdoek dispensers al binnen 24 uur leveren. Wanneer je een papieren handdoek dispenser bestelt voor 23:59. Dan wordt deze de volgende dag al geleverd!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »