Terug

  • Gegarandeerd de laagste prijs!
  • Gratis verzending vanaf 99,-
  • Voor 23:59 besteld? Volgende dag bezorgd!

C5

Filters

C5

Wat is het beste formaat voor een envelop? Als je je afvraagt ​​en op zoek bent naar de perfecte oplossing, kun je misschien C5 enveloppen overwegen. Waarom heten ze C5? Nou, omdat ze 5 inch bij 5 inch meten wanneer ze open en klaar voor gebruik zijn.

Op het allereerste gezicht lijkt het misschien niet zo heel veel. Maar dit envelopformaat is populairder dan je zou denken! Lees verder om veel meer te weten te komen over waarom C5 enveloppen. En het perfecte formaat hebben en hoe ze uw correspondentie ten goede kunnen komen!

C5 enveloppen versus A4

Misschien denk je, ik kan al mijn brieven in een C5 envelop passen! Ik hoef nooit meer een A4 envelop te kopen! Dat is geweldig... in theorie. In de praktijk is het zeker niet altijd heel eenvoudig om uw correspondentie in een van deze enveloppen te krijgen.

Allereerst gebruikt niet iedereen de C5 enveloppen in hun dagelijks leven. Veel mensen weten gewoon niet wat ze zijn (of hoe groot ze zijn).

Als u een C5 envelop probeert te gebruiken en uw ontvanger heeft er geen direct beschikbaar op zijn bureau of thuis.

Dan is de kans groot dat uw document ongeopend op het aanrecht blijft liggen totdat hij een ander formaat heeft gevonden.

Misschien is het dan te laat?

Hoe past het?

Zelfs als u net begint met het ontwikkelen van uw e-commercesite. Dan moet u ervoor zorgen dat klanten zo snel mogelijk kunnen vinden wat ze zoeken. Als ze dit niet gemakkelijk kunnen doen. Kunnen ze het opgeven en ergens anders heen gaan. Het is tenslotte niet zo dat ze zich moeten aanmelden of een speciale kortingscode moeten invoeren. Ze klikken gewoon door. We nemen C5 enveloppen op in onze sectie benodigdheden. Dit omdat we weten hoe belangrijk het is om een ​​plek te hebben waar klanten ze gemakkelijk kunnen vinden.

En tenslotte zal een shopper pas iets bij u bestellen. Maar pas als ze zeker weet dat ze zal krijgen wat ze wil (en op tijd voor de deadline voor het beantwoorden van haar huwelijksuitnodiging).

Pakketvergelijking:

C5 enveloppen worden meestal gebruikt voor grotere brieven, juridische documenten en documenten met meerdere pagina's. Een A4 envelop (of letter-formaat) is 7,2 inch lang en 10,16 inch breed. Terwijl een C5 envelop 8,75 inch lang en 11,25 inch breed is en over het algemeen als te groot wordt beschouwd in vergelijking met andere enveloppen.

De diepte van ongeveer 2 inch is ook groter dan de standaardmaten. Het wordt echter vaak gecategoriseerd als te groot vanwege de breedte en lengte. Vooral wanneer het meerdere pagina's met correspondentie of een juridisch document bevat.

Deze extra breedte zorgt voor meer ruimte om uw pagina's dubbel te vouwen voordat u ze samenvoegt in een envelopflap.

Waar kan ik het krijgen?

Een kartonnen envelop te vinden in stationaire winkels of retailers van grote dozen. Ze kunnen echter ook online worden gekocht bij Verpakkingenxl. Wat de prijs betreft, vinden we dat kartonnen enveloppen niet duurder zijn dan standaard papieren enveloppen.

C5 enveloppen zijn perfect voor bedrijven die regelmatig correspondentie versturen. U hoeft zich geen zorgen te maken dat uw post tijdens het transport beschadigd raakt. En kunt geld besparen door over te stappen van papieren naar kartonnen enveloppen.

Product review

C5 enveloppen passen comfortabel in standaard brievenbussen. Omdat ze iets groter zijn dan traditionele #10-enveloppen. Dan kunnen ze ook gemakkelijk zwaardere materialen zoals tijdschriften en catalogi bevatten. Het lijdt geen twijfel dat C5 enveloppen hun populariteit bij bedrijven verdienen.

Maar wanneer u een direct mail-campagne plant of grotere documenten naar uw klanten verstuurt, passen C4 enveloppen vaak beter.

Laten we deze extra grote tegenhangers eens bekijken, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen over welke envelop geschikt is voor uw volgende project.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »