Terug

  • Gegarandeerd de laagste prijs!
  • Gratis verzending vanaf 99,-
  • Voor 23:59 besteld? Volgende dag bezorgd!

Handmatig omsnoeren

Filters

Handmatig omsnoeren

Het handmatig omsnoeren van pallets en dozen is een goedkopere optie vergeleken met de (half)automatische machines. Het grote voordeel is ook met het handmatig omsnoeren besparen op verzendkosten en het professioneel verpakken van producten. Tevens kunnen pallets kunnen doormiddel van omsnoeren zo effectief mogelijk benut worden.

Handmatig omsnoeren: Een voordelige optie

Ons assortiment bestaat uit alle benodigdheden voor het handmatig omsnoeren. Door het stevig vastzetten van ladingen zorgt u ervoor dat de goederen veilig worden afgeleverd bij uw klanten. Een omsnoeringstang, zegeltang en zegels is het enige wat nodig is voor het secuur vastzetten van de lading. Kortom, met een drietal producten is het enige wat nodig is. Handmatig omsnoeren is zeer eenvoudig, lees het volgende artikel voor meer uitleg.

Veilig en effectief verpakken

Het handmatig omsnoeren is toepasbaar in (bijna) alle logistieke sectoren en zijn geschikt voor lichte, middelzware en zware ladingen. Handmatig omsnoeren kan zowel horizontaal als verticaal. Denk bij het omsnoeren aan de volgende producten: pallets, kisten en bundels. Veel voorkomende bedrijven die gebruik maken van het omsnoeren: Leveranciers, producenten, distributiecentra's, webwinkels en transporteurs.

Vragen over omsnoeren.

Vanzelfsprekend is het gebruikelijk dat u op voorhand vragen heeft over het omsnoeren.. Daarvoor bieden wij u de mogelijkheid om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Op deze manier kunnen wij u voorzien van nog betere informatie, die aansluiten op uw behoeften.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »